Over Emmi
Benelux

Emmi Benelux BV is een dochteronderneming van Emmi International AG. Emmi is in Zwitserland de grootste zuivelverwerker en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel en kaasproducten. Dé specialist op het gebied van de Zwitserse kazen als bijvoorbeeld Le Gruyere en Emmentaler.

 

In Zwitserland produceert en verhandelt het bedrijf een complete range van zuivel- en verse producten evenals Zwitserse kaas. Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op merkconcepten en specialiteiten op de Europese en Noord Amerikaanse markt.

 

Binnen de categorie versproducten ligt er een focus op lifestyle-, gemaks- en gezondheidsproducten. Primair komen de klanten van Emmi uit de retail, de foodservice en de voedselindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5100 mensen in dienst.

 

Nederland is één van de internationale sleutelmarkten voor Emmi. Vanuit het kantoor in Tiel worden de Benelux en Scandinavische markt beleverd. Emmi Benelux BV is een belangrijkste partner in het promoten en verkopen van kaas en versproducten uit Zwitserland.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief